Corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat sunt piesa de rezistenta, fie ca vorbim de interior sau de exterior. Uplight iti pune la dispozitie sute de variante (plafoniere, lustre, lampa solara, pendule, lampi de birou, spoturi, iluminat interior, iluminat exterior, perne decorative, corpuri tehnice, accesorii baie). Garantam pentru calitatea produselor si profesionalismul echipei noastre. Corpuri de iluminat interior pentru camera copiilor si multe altele.

Aplice si plafoniere cu design modern sau clasic, puteti sorta dupa pret descrescator sau pret crescator astfel incat sa va usurati cautarea (iluminat pentru copii, iluminat pentru baie, iluminat pentru camera si accesorii corpuri).

Iluminatul de exterior este important si poate schimba complet aspectul din gradina si terasa dumeavoastra (aplica de perete, pendul sau spoturi).

Iluminatul de interior este un factor important deoarece in casa trebuie sa avem lumina de cea mai buna calitate, astfel trebuie alese sisteme de iluminat potrivite (aplice, plafoniere, lustre, panouri led, iluminat inteligent, veioze si lampi).

Toata colectia de lampi de birou poate fi accesata aici. Prize si intrerupatoare accesibile puteti vedea aici. Tablouri electrice pot fi gasite aici. Cabluri electrice si conductori aici.

Pe blog-ul nostru puteti gasi idei de amenajare, solutii pentru iluminatul baii, amenajarea dormitorului si iluminat camera copii. Obiecte decorative, decoratiuni perete, accesorii birou, decoratiuni casa si vase decorative puteti vedea aici.

Pentru a proteja mediul inconjurator va sugeram utilizarea becurilor LED si a benzilor LED (lumina rece, lumina calda sau neutra - oferte speciale aici).

Termen de livrare de 1-2 zile lucratoare pentru toate produsele in stoc (livrare oriunde in Romania). Cauta corpuri de iluminat !

Surse de iluminat

Corpuri iluminat exterior (iluminat pentru exterior)

Corpuri iluminat interior (iluminat pentru interior)

Produse pe pagină:
Sortare după:

Lampa Exit LED permanenta 6W, Novelite

Lampa Exit LED permanenta 6W, NoveliteDimensiuni: Lungime 35 cm x Latime 4.2 cm (la care se adauga d..

105,00 Lei

Lampa Exit LED permanenta, Novelite

Lampa LED cu acumulator pentru semnalizare Exit/Hidrant NoveliteCuloare: alb.Dimensiuni: L x l: 370 ..

115,00 Lei