Trendul vintage pentru anul 2019

Adaugat de - Uplight.ro 24.09.2019 0 Comentariu Corpuri de iluminat,

Pentru anul 2019, colectia noastra de iluminat Trend & Vintage ofera cele mai interesante noutati. Indiferent daca vorbim de sufragerie sau bucatarie, proiectati-va casa cu cele mai noi corpuri de iluminat si creati-va propria atmosfera de basm.

 

“Vintage” se intalneste cu “Trend”

Inspirate de diferite stiluri, designerii EGLO au extins gama de produse si au creat multe noutati. In acest an vor fi evidentiate: aspectul industrial si tesaturile. In plus, corpurile noastre de iluminat tip "wire-and-grid-look" au crescut cu mai multe piese. Puteti alege intre corpuri de iluminat extraordinare din diferite materiale, cum ar fi otel, lemn sau tesaturi, accesoriu fantezist in fiecare camera.

 

Retro este “classy”

Venind impreuna cu sortimentul Trend & Vintage, nu numai iubitorii retro incep sa straluceasca cu ajutorul luminilor noastre LED. Combinand cea mai recenta tehnologie cu aspectul traditional, tehnologia LED ofera toate avantajele, cum ar fi reducerea cu 80% a energiei electrice. Imbracati-va casa in lumina calda si protejati mediul in acelasi timp.

Etichete: Eglo

Lasa un comentariu

Loading...